Synected trotse sponsor wedstrijdtenue Roda JC

Synected trotse sponsor wedstrijdtenue Roda JC

Vandaag is bekend gemaakt dat Synected de nieuwe shirtsponsor van Roda JC is voor het seizoen 2022-2023. Door een solide en sterke groei van Synected, is het bedrijf in de positie gekomen zich aan te kunnen bieden als sponsor van Roda JC. Het aanbod werd de afgelopen maanden tijdens enkele bijeenkomsten in het Parkstad Limburg Stadion onderling besproken en uiteindelijk op 15 juli beklonken.

Synected is een IT Service Provider gespecialiseerd in cloud, on-premise en hybride IT-omgevingen van groot tot klein formaat met opvallende kernwaarden. Roda JC is een iconische voetbalclub in Zuid-Limburg, uitkomend in de Keukenkampioen Divisie, met de bijnaam 'De trots van het zuiden'.

De oorsprong van Synected ligt in het zuidelijk gelegen Parkstad, en onderdeel van het gedachtegoed is dat ze van betekenis willen zijn voor hun regio. Hun voorliefde voor de voetbalclub Roda JC, gecombineerd met een overeenkomstige vooruitstrevende visie als ook de persoonlijke begeleiding van Sales & Sponsorship Manager bij Roda JC Patrick l'Espoir, maakt dat Synected deze verbintenis aanging. Met vertrouwen kijken beide partijen uit naar een langdurig en waardevol partnerschap.

Synected trotse sponsor wedstrijdtenue Roda JC

Steve Kuijpers: "Droom die uitkomt"

"Ik vind het een enorme eer dat ons logo op het wedstrijdshirt van Roda JC komt te staan", zegt Steve Kuijpers, oprichter van Synected. "Al sinds mijn kindertijd ben ik groot fan van Roda JC. Ik heb altijd al de droom gehad om iets voor mijn club Roda JC te kunnen betekenen. Ik ben trots dat ik deze droom heb kunnen verwezenlijken en hoop samen met de club nog vele successen te mogen vieren."

Patrick l'Espoir: "Zelfde kernwaarden"

"Synected is een relatief jonge onderneming die qua kernwaarden goed past bij Roda JC", aldus Sales en Sponsorship manager Patrick l'Espoir. "Synected is net als Roda JC in een opbouwende fase en vinden ze het fantastisch om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de club. We gaan de toekomst met veel energie tegemoet en zullen samen de nodige stappen blijven zetten om te blijven groeien."

Deel dit bericht